Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Cota zilei (18.11.2023). Meciul care îți aduce profit

Franța

Cota zilei de azi (18.11.2023) vine cu un prognostic din preliminariile Euro 2024 – Grupa B. Am ales partida Franța – Gibraltar. “Cocoșii” au, deja, asigurat locul 1 în clasament, în timp ce oaspeții nu au obținut niciun punct în actuala campanie. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Franța, victorii pe linie

Fără concurență reală în grupă, Franța și-a validat deja biletul pentru Euro 2024. A câștigat toate cele șase meciuri jucate până acum și este pe locul 1, cu șase puncte peste Olanda, prima urmăritoare. În octombrie, “cocoșii” au învins “portocala mecanică” (2-1), la Amsterdam, după care Scoția (4-1) într-o partidă amicală. În partida tur, Franța nu a strălucit cu Gibraltar, reușind o victorie doar cu scorul de 3-0. Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga și Ibrahima Konate nu fac parte din lot, toți fiind accidentați. În schimb, a fost convocat Warren Zaire-Emery, în vârstă de doar 17 ani, fotbalist legitimat la PSG.

Franța – posibilă formație de start:

Samba; Clauss, Saliba, L. Hernandez, T. Hernandez; Zaire-Emery, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Thuram

Gibraltar, fără punct și gol marcat în Grupa B

Evident, Gibraltar nu va putea face față Franței în acest meci. Are ca obiectiv doar limitarea scorului. Considerată una dintre cele mai slabe reprezentative din lume, Gibraltor este, deloc surprinzător, pe ultimul loc în Grupa B, fără punct obținut după șase meciuri. Mai mult, nici nu a reușit să marcheze în actuala campanie. O mulțime de internaționali cu experiență care au luat parte la meciurile din octombrie nu sunt prezenți de data aceasta. Aici îi amintim pe Ethan Britto, Kian Ronan și Louie Annesley, dar alți câțiva veterani. Ca întotdeauna, Roy Chipolina, în vârstă de 40 de ani, ar trebui să poarte banderola de căpitan.

În mod normal, Franța nu ar trebui să aibă probleme în a demola pe Gibraltar, care vine pentru confruntarea cu “cocoșii” fără mai mulți jucători cu experiență. “Franța – peste 6.5 goluri” are cotă 2.47.

Gibraltar – posibilă formație de start:

Coleing; Sergeant, R. Chipolina, Mouelhi, J. Chipolina, Olivero; Walker, Pozo, Badr, El Hmidi; De Barr

Cota zilei (18.11.2023)

Cota zilei (18.11.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate