Urmareste-ne

SERIE A

Cota zilei (19.03.2022). Facem profit cu Serie A

Cota zilei de 19 martie vine din Serie A. Liderul Milan se deplasează pe terenul lui Cagliari, echipă aflată exact deasupra zonei roșii, la trei puncte de retrogradare.

Cagliari, șapte meciuri consecutive fără victorie

E luptă srânsă la vârful ierarhiei în Serie A. Chiar dacă va întâlni o echipă amenințată cu retrogradarea, liderul Milan ia jocul în serios, pentru că orice pas greșit poate fi speculat de Napoli (aflată la trei puncte) sau de rivala locală, Inter (la patru puncte, dar cu un meci în minus). E totuși un duel dezechilibrat între Cagliari și Milan.
Echipa la care joacă internaționalul român Răzvan Marin a ieșit de pe locurile retrogradabile, dar încă nu a scăpat de emoții. E pe locul 17, la trei puncte de zona roșie, și o întâlnește pe Milan într-un moment dificil. Cagliari vine după șapte meciuri la rând fără victorie, iar în ultimele două, ambele pierdute, nu a marcat niciun gol (0-3 cu Lazio și 0-2 la Spezia).

Milan, un singur gol primit de la Cagliari în ultimele șase directe

De partea cealaltă, Milan e într-o formă bună. Nu a mai pierdut de la jumătatea lui ianuarie , 1-2 cu Spezia, pe San Siro. După aceea a tranșat duelurile cu principalele contracandidate la titlu: 2-1 cu Inter și 1-0 cu Napoli, ambele în deplasare. Practic, rosso-nerii se simt mai confortabil în deplasare în acest sezon. Au o singură înfrângere în cele 14 meciuri jucate în deplasare, marcând în toate aceste confruntări. În ultimele șase directe a luat un singur gol de la Cagliari, chiar în turul actualei ediții de campionat. În schimb, sarzii au încasat 14 goluri în ultimele șase întâlniri cu Milan. Cagliari nu a marcat în ultimele două etape, dar noi pariem că va înscrie sâmbătă seara. Dar superioritatea liderului nu poate fi pusă la îndoială. „Milan câștigă și ambele marchează” are cotă 3,60.

Cota zilei (19.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate