Urmareste-ne

CHAMPIONSHIP

Cota zilei (19.04.2022). Cu ochii pe Championship

Cota zilei de 19 aprilie vine din Championship. Liderul Fulham joacă marți pe teren propriu cu Preston și ar putea sărbători promovarea matematică în Premier League chiar înaintea fluierului de start. 

O victorie îi asigură lui Fulham locul în Premier League

Cu patru etape înainte de final, Fulham este lider în Championship. Are un avans confortabil, nouă puncte față de Bournemouth, echipă aflată pe locul secund. La ora meciului cu Preston, Fulham poate să fie matematic promovată în Premier League, dar depinde de meciul Nottingham – West Brom. Dacă bate West Brom, Fulham poate sărbători promovarea în fața suporterilor proprii înainte de fluierul de start. Oricum, o victorie îi asigură locul în prima ligă.

În ultimul timp, gazdele de marți au pierdut meciuri cu echipele aflate în mare nevoie de puncte. Derby, care luptă la promovare, s-a impus cu 2-1, după ce Coventry, echipă aflată în lupta pentru play-off-ul de promovare, câștigase chiar pe terenul lui Fulham, cu 3-1. Trei înfrângeri la rând ar fi greu de digerat pentru fanii lui Fulham. Dar Preston e o formație care nu are obiectiv. E prea departe de zona de promovare, la șapte puncte și șapte poziții de ultimul loc de play-off. În aceste condiții, oaspeții joacă fără presiune și s-ar putea să îi facă probleme amfitrioanei. În tur a fost 1-1, iar nouă din ultimele zece directe au fost GG. De asemenea, șase din precedentele opt directe au fost GG3+, rezultat la care ne așteptăm și acum, la cota 2,50.

Cota zilei (19.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate