Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Cota zilei (19.07.2022). 2.35 la Linfield – Bodo/Glimt

Bodo/Glimt, favorită cu FK Zalgiris

Linfield și Bodo/Glimt se înfruntă, marți seară, în prima manșă din turul 2 de calificare din Liga Campionilor. În faza anterioară, nord-irlandezii au depășit pe The New Saints, în timp ce norvegienii au trecut de KI Klaksvik. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Windsor Park.

Linfield, două înfrângeri în ultimele trei partide

Linfield joacă în turul 2 din Liga Campionilor pentru prima dată după sezonul 2017-2018 și, cu siguranță, va forța calificarea în faza următoare, ceea ce ar reprezenta un succes real. Echipa lui David Healy trebuie, însă, să fie atentă din toate punctele de vedere, pentru că intră în meci după două înfrângeri în ultimele trei partide.

Miza pe Bodo/Glimt

Bodo/Glimt va trata, clar, cu maximă seriozitate partida cu Linfield, având în vedere emoțiile pe care le-a avut în turul precedent, cu KI Klaksvik. Echipa lui Kjetil Knutsen a reușit, însă, calificarea și visează la grupele Ligii Campionilor. Gazdele se vor concentra, ca întotdeauna, pe defensivă, dar credem că oaspeții vor obține un succes la limită. „Bodo/Glimt și nu primește gol” are cotă 2.35.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate