Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (2.04.2022). Goluri în duelul Manchester United – Leicester

Manchester United se află abia pe locul 6 în Premier League

Cota zilei de sâmbătă (2.04.2022) vine din Premier Leaguea, acolo unde vom paria pe duelul dintre Manchester United și Leicester. Această confruntarea se anunță a fi una dintre cele mai interesante din cadrul etapei cu numărul 31 a celui mai puternic campionat de fotbal din lume. Jocul începe la ora 19:00, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Manchester United poate lega a doua victorie consecutivă în campionat

  • Gazdele nu traversează cea mai prolifică perioadă a sezonului. „Diavolii roșii” au fost eliminați recent din Champions League de Atletico Madrid, care s-a dovedit a fi echipa mai bună după cele două partide. Nici în campionat lucrurile nu stau foarte bine, pentru că United se află abia pe locul 6, cu doar 50 de puncte câștigate în cele 29 de meciuri jucate. Formația lui Ralf Rangnick a dat dovadă de inconstanță în cele mai importante momente, fiind învinsă de echipele de calibru cu care a jucat.

 Leicester are un sezon slab

  • După o serie de sezoane foarte bune, Leicester are parte de un sezon de regres, în care nu a obținut mari rezultate. „Vulpile” se află abia pe locul 10 al clasamentului, cu 36 de puncte obținute în cele 27 meciuri disputate. Dacă ar câștiga cele 3 restanțe ar urca până pe 9, nu foarte mult adică. Leicester mai este angrenată și în Conference League, acolo unde va juca în sferturile de finală cu PSV.

Ultimele 4 partide directe între cele două formații le-a adus pe ambele pe tabela de marcaj cel puțin o dată. Leicester le-a câștigat pe ultimele 3, iar în tur a administrat o înfrângere dureroasă gazdelor de acum, 4-2, iar United va ataca victoria, deoarece nevoia de puncte este mare. Noi vă propunem pariul „GG”, pentru că ne așteptăm la un meci disputat, în care fiecare echipă să caute poarta des.

Cota zilei (2.04.2022)

Cota zilei (2.04.2022)

 

Agenții autorizate