Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 2 februarie 2020. Pariem pe derby-ul Bordeaux – Marseille pentru profit

Cota Zilei 2 februarie 2020. Pariem pe derby-ul Bordeaux – Marseille pentru profit. Gazdele au nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu pierde legătura cu locurile de cupe europene, însă dau peste nişte adversari aflaţi în formă maximă, cei mai buni după cei de la PSG.

 

Cota Zilei 2 februarie 2020

De la ora 22:00, Bordeaux şi Marseille dispută derby-ul etapei cu numărul 22 din Ligue 1. În urmă cu aproape două luni cele două echipe au jucat partida tur, Marseille impunându-se atunci cu 3-1. Gazdele se află la mijlocul clasamentului, pe locul 11, cu 29 de puncte după 21 de etape, la cinci puncte însă de locul patru care duce în Europa League şi care este ocupat de Lille. În 2020, Bordeaux a avut parte de patru confruntări, două în campionat şi două în cupă.

1,90, cota supremă la Bordeaux – Marseille

Marseille are parte de un sezon excelent, aşa cum nu a mai avut de ceva timp. Ocupă locul secund, cu 42 de puncte după 21 de etape, la două peste Rennes şi la 13 în spatele liderului PSG. Singura luptă în care oaspeţii de astăzi pot fi parte şi pe care o pot câştiga este cea pentru poziţia secundă. Au nevoie însă de rezultate pozitive pentru a termina actulul sezon pe această poziţie, aşa cum au obţinut în ultimele 10 runde, timp în care au câştigat de nouă ori şi au remizat o singură dată.

Bordeaux – Marseille 2 @ 2,30

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii