Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (21.03.2022). Gazdele ne aduc câștigul

Cota zilei de 21 martie vine din campionatul Bosniei. Vecine de clasament, Siroki Brijeg și Sloboda se înfruntă în etapa a 23-a. Mizăm pe gazde și începem săptămâna pe profit. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Sloboda, fără victorie din octombrie 2021

NK Siroki Brijeg și Sloboda sunt vecine de clasament, pe locurile 6, respectiv 7, dar gazdele au un avans de patru puncte. Ambele echipe joacă mai bine pe teren propriu decât în deplasare. Sloboda a început sezonul mai bine decât l-a continuat. Ultima victorie în 90 de minute a avut-o la jumătatea lui octombrie, 3-0 cu Radnik, echipă care acum e pe ultimul loc. În 11 deplasări în campionat, Sloboda a câștigat doar două, mai exact pe primele două, 2-1 cu Radnik (în iulie) și 2-0 cu Velez Mostar (în august).

Sloboda nu a câștigat la Siroki Brijeg în ultimii 20 de ani

Sloboda nu stă prea bine nici în directele cu Siroki Brijeg. În precedentele 13 vizite, de 12 ori a plecat fără să înscrie! Din 2001 încoace, nu a câștigat niciodată la Siroki. În 23 de meciuri au fost 14 victorii ale celor de la Siroki Brijeg și nouă remize. Fără victorie externă din luna august, Sloboda ar putea pleca fără puncte și de pe terenul lui NK Siroki Brijeg. „Siroki câștigă la zero” are cotă 2,35.

Cota zilei (21.03.2022)

 

Agenții autorizate