Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (22.03.2022). Facem bani în campionatul Columbiei

Cota zilei de 22 martie vine din America de Sud, din campionatul Columbiei. America de Cali este una dintre cele mai titrate echipe din Columbia, dar nu are un sezon prea grozav. În această săptămână se deplasează la Boyaca Patriotas și dacă nu pierde și nu ia gol îi poate face fericiți pe pariori.

America de Cali, un sezon mai puțin reușit

America de Cali are 15 titluri de campioană și e una dintre cele mai titrate echipe din Columbia. Ultima dată a luat titlul în 2020, dar a ratat startul acestui sezon. După 11 runde e pe locul 11, la 11 puncte de liderul Millonarios. Boyaca e un club tânăr, fondat în 2003, obișnuit cu partea de jos a clasamentului. În 2021 a terminat antepenultima și în Apertura (tur) și în Clausura (retur). Acum e un loc mai sus, pe 17, cu 9 puncte din 11 meciuri.

Boyaca Patriotas, nicio victorie cu America de Cali

Gazdele confruntării nu au învins-o niciodată pe America de Cali. Au fost nouă directe în prima ligă, cu cinci victorii ale celor de la America și patru remize. Din nouă partide, Patriotas a înscris doar în trei. În cele mai recente trei directe nu a marcat deloc. Pe terenul lui Patriotas au fost patru dueluri: două remize albe, un 1-1 și o victorie a oaspeților la limită, 1-0. Anticipăm că nici de această dată Boyaca Patriotas nu va câștiga. „X2 și nu marchează ambele” are cotă 2,52.

Cota zilei (22.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate