Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (22.05.2022). Ne triplăm banii în Premier League

Cota zilei de 22 mai vine din Premier League. Burnley e implicată în lupta pentru evitarea retrogradării și are meci acasă cu Newcastle, în ultima etapă de campionat. Iată ce trebuie să pariați la acest meci, pentru a vă putea tripla banii.

Victoria salvatoare pentru Burnley

Ultima etapă din Premier League o găsește pe Burnley pe locul 17, deasupra liniei de retrogradare, la egalitate de puncte, 35, cu Leeds United, ocupanta primului loc retrogradabil. După două înfrângeri la rând, 1-3 cu Aston Villa și 0-1 la Tottenham, Burnley a remizat etapa trecută pe teren propriu, 1-1 cu Aston Villa. Datorită reprogramării unor meciuri, în acest sezon s-a disputat mai întâi returul dintre Burnley și Aston Villa, apoi returul, ambele meciuri având loc în luna mai.

Burnley are parte de un weekend fierbinte, în care joacă pentru rămânerea în Premier League. Pe Turf Moor vine Newcastle, care tocmai a învins-o pe Arsenal cu 2-0 și a scos-o din Top 4. Burnley e în luptă directă cu Leeds United pentru evitarea retrogradării în Championship. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, cu Burnley deasupra liniei și Leeds pe loc retrogradabil, diferența făcând-o golaverajul. Burnley a depășit-o pe Leeds în urma remizei din restanța cu Aston Villa.

Burnley are avantajul unui golaveraj mai bun față de Leeds United (-18, față de -38), dar cu o victorie ar fi sigură de îndeplinirea obiectivului. Noi vom alege o variantă de pariu în urma căreia ne putem tripla banii. „1x, GG și 3+” are cotă 3.00.

Cota zilei (22.05.2022)

Cota zilei (22.05.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate