Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (22.07.2022). Facem bani în campionatul Danemarcei

Cota zilei de 22 iulie vine din campionatul Danemarcei. În etapa a doua a noului sezon, Midtjylland primește vizita lui Silkeborg, într-un meci programat de la ora 20:00, ora României.

Midtjylland, opt victorii la rând în directele cu Silkeborg

Midtjylland este una dintre echipele de top ale Danemarcei din ultimii ani, mereu o candidată la titlu. După 1-1 în etapa inaugurală cu Randers, cei de la Midtjylland sunt nerăbdători să obțină o victorie contra uneia dintre rivale. În precedenta ediție de campionat, Midtjylland a terminat pe locul secund în sezonul regular, cu șase puncte sub FC Copenhaga. În play-off, distanța s-a redus la trei puncte, dar a trebuit să mulțumească la final doar cu locul al doilea. Midtjylland intră în meciul cu Silkeborg după două rezultate de 1-1. Remiza cu Randers din campionat a fost urmată de una identică cu AEK Larnca, în prima manșă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.
De partea cealaltă, Silkeborg a terminat pe locul 6 precedenta ediție de campionat. Oaspeții se confruntă cu unele probleme în apărare, iar în special în deplasare forma lor nu a fost deloc bună. În prima etapă a noului sezon, Silkeborg a remizat, 2-2, la Lyngby.
Când Midtjylland și Silkeborg se întâlnesc, spectacolul e garantat, ultimele două directe având câte cinci goluri. Midtjylland a câștigat toate directele oficiale din sezonul 2017-2018 încoace, adică opt la număr, șase dintre ele fiind de peste 2,5 goluri. Ceea ce ne determină să alegem „1 și peste 2,5 goluri”, la cotă 2.55.

Cota zilei (22.07.2022)

Cota zilei (22.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate