Urmareste-ne

Ponturi Italia

Cota zilei (23.03.2022). Dai lovitura cu Catania!

Catania are meci greu în deplasare, cu Avellino

Pentru cota zilei din 23 martie 2022, am ales partida Avellino – Catania, din Serie C, Grupa C – Italia. Ambele echipe intră în meci după ce nu au reușit să câștige partidele pe care le-au disputat în weekend. Află, în continuare, cum poți câștiga 390 de lei, fără pic de efort.

Avellino, pe loc de play-off

În prezent, Avellino este pe locul 3, pe loc de play-off pentru promovare. Pe teren propriu, în ultimele două etape, a obținut un singur punct. În acest sezon, Avellino s-a descurcat mai bine pe teren străin, fiind a doua cea mai bună echipă din ligă. “Acasă” a înregistrat șapte victorii, opt remize și o înfrângere.

Catania, victorii în ultimele deplasări

De partea cealaltă, Catania este pe locul 13, la trei puncte distanță de play-off. Cu siguranță, își va vinde scump pielea pe un teren unde a câștigat precedentele două dispute. De altfel, Catania a câștigat patru din ultimele cinci meciuri cu Avellino, între care s-a strecurat și un 6-3, în deplasare. Anticipăm un meci cu goluri, în care oaspeții să nu piardă. “Catania nu pierde și peste 1.5 goluri în meci” are cotă 2.60.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate