Urmareste-ne

Ponturi Spania

Cota zilei (23.04.2022). Golurile îți aduc profit

Real Betis, locul 5 în La Liga

Cota zilei de 23 aprilie vine din Spania. Finala Cupei Regelui le aduce față în față pe Real Betis și Valencia. Meciul de la Sevilla e sâmbătă, de la ora 23:00, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cupa Regelui, ultima șansă pentru Valencia

În campionat, Betis a pierdut etapa trecută după o serie de cinci meciuri în care nu cunoscuse înfrângerea. Andaluzii au cedat pe teren propriu cu Elche, 0-1, un eșec care nu le pică tocmai bine în perspectiva obținerii unui loc în Liga Campionilor. Oricum, nu credem că va ieși din Top 6, deci un loc de cupă europeană e asigurat indiferent de deznodământul finalei Cupei Regelui. Betis e pe locul 5, la patru lungimi de Atletico Madrid, ocupanta ultimului loc de Liga Campionilor. Se află în fața unui meci important, un meci de totul sau nimic, în care miza e trofeul Cupei Regelui. Vine însă după două meciuri în care nu a marcat, însă datele problemei vor sta cu siguranță altfel sâmbătă seara.

De partea cealaltă, Valencia nu trece printr-o perioadă fastă. „Liliecii” nu câștigă de patru etape în La Liga, având două remize și două înfrângeri. Spre deosebire de Betis, Valencia nu mai are șanse la Top 6, așa că își leagă toate speranțele de finala Cupei Regelui, pentru a salva un sezon ratat. Pe locul 10, fără șanse la cupele europene, dar și fără grijile retrogradării, Valencia va da totul în finala de la Sevilla. Noi vom paria prudent și vom alege un pariu pe goluri pentru finala Cupei Regelui. Credem că ambele echipe vor marca și alegem „GG3+”, la cotă 2,33.

Cota zilei (23.04.2022)

Agenții autorizate