Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (23.06.2022). Goluri multe în Islanda

Cota zilei de 23 iunie vine din Islanda. Liderul Breidabik Kopavogur primește vizita ocupantei locului 6, KR Reykjavik. Gazdele au punctaj maxim pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

Gazdele – punctaj maxim acasă; oaspeții – fără înfrângere de opt meciuri oficiale

Breidablik Kopavogur – KR Reykjavik contează pentru etapa a 12-a din campionatul Islandei și e un duel între locurile 1 și 6. Gazdele sunt în formă, un singur eșec în cele zece etape de la startul campionatului, și acela în deplasare. Acasă au mers ceas, cu cinci victorii din tot atâtea posibile și golaveraj 18-7.

Nici oaspeții nu stau rău, fără înfrângere de opt meciuri oficiale, din care șapte în campionat. Într-un clasament al deplasărilor, ar fi pe locul 3, cu 10 puncte din 15 posibile. Doar adversarul din acest meci a strâns mai multe, 12. Meciul promite multe goluri, din moment ce ambele echipe marchează mult.

 

 

Breidablik și KR Reykjavik, multe meciuri de GG4+

Patru din precedentele cinci oficiale ale gazdelor au fost GG4+ (care reprezintă pronosticul nostru pentru acest meci), la fel și două din ultimele trei ale oaspeților.

Pe de altă parte, directele au fost mai strânse de-a lungul timpului, cu puține goluri. Însă n-ar fi prima dată când cele două ar da un meci frumos, la fel ca în 2020, când Reykjavik a înregistrat două succese consecutive, 3-1 și 4-2, contra rivalilor de azi. „Ambele marchează și peste 3,5 goluri” are cotă 2.60.

Cota zilei (23.06.2022)

Cota zilei (23.06.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate