Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (23.07.2022). 2,60 în St. Truiden – Royale Union SG

Cota zilei de 23 iulie vine din campionatul Belgiei. St. Truiden și Royale Union SG se confruntă pe Stayen, într-o foarte așteptată confruntare din turul 1 al Jupiler Pro League. 

St. Truiden, patru victorii la rând în finalul sezonului precedent

Gazdele de la St. Truiden au încheiat cu stil ultimul sezon, echipa înregistrând patru victorii consecutive și, fără îndoială, vrea să continue seria pozitivă. Cu toate acestea, în noul sezon nu va mai beneficia de serviciile lui Taichi Hara, cel mai bun marcator din sezonul trecut.

Royale Union a pierdut titlul în play-off

De partea cealaltă, la Royale Union SG a fost dezamăgire mare după ce echipa a ratat șansa de a cuceri primul titlu de campioană din istorie. Royale Union a încheiat sezonul regular pe primul loc, dar în play-off Club Brugge s-a dovedit mai bună și a terminat campionatul cu un avans de patru puncte. De această dată, echipa lui Karel Geraerts urmărește să meargă până la capăt, dar trebuie remarcat că atacantul cheie și golgheterul Undav a părăsit clubul în această vară. Ținând cont de toate aceste aspecte, anticipăm un meci strâns, dar suntem tentați să pariem pe un succes al oaspeților. „2 și sub 3,5 goluri” are cotă 2,60.

Cota zilei (23.07.2022)

Cota zilei (23.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate