Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Cota zilei (23.11.2022). 2,12 în Columbia

Columbia a ratat prezenţa la Mondialul din Qatar, aşa că nu prea are de ce să ia pauză în campionatul intern. În această noapte se joacă nu mai puţin de trei meciuri, iar noi ne-am oprit atenţia asupra duelului Junior – Santa Fe, de la ora 01:30. Cota zilei (23.11.2022) este, ca de obicei, peste 2 şi o puteţi descoperi mai jos, împreună cu motivele care ne-au făcut să o alegem.

Surpriza Santa Fe

Sistemul competiţional din Columbia este bazat, tipic pentru America Latină, în sistem apertura + clausura, cu precizarea că mai urmează şi un „play-off” între primele 8 clasate. Tocmai în această fază a „quadrangular”-ului clausurei suntem acum. Santa Fe a ajuns aici, după ce a terminat prima cele 20 de etape, în timp ce Junior a fost pe 8, ultima poziţie calificantă. La prima vedere, gazdele ar trebui, deci, să fie favorite. Dar Santa Fe vine după ce a ratat primele 8 în apertura, poziţia de lider în clausura fiind surprinzătoare.

Junior domină directele în 2022

Chiar dacă Junior a prins in extremis quadrangularul (de pe ultima poziţie), iar Santa Fe a intrat ca lider, directele dintre cele două sunt dominate de Junior. În 2022, cele două s-au întâlnit de 5 ori, două victorii pentru Junior, două remize şi un succes pentru Santa Fe. Dar, foarte important, Junior a câştigat ambele jocuri de pe teren propriu. Mai mult, Santa Fe n-a mai învins în deplasare din 2017. Dacă ţinem cont că oaspeţii de azi nu au marcat în precedentele 3 directe, putem miza pe „1X şi nu marchează ambele”, la cotă 2,12.

Cota zilei (23.11.2022)

Cota zilei (23.11.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate