Urmareste-ne

Ponturi Franta

Cota zilei (24.01.2022). Profitul vine din Ligue 2

Ajaccio trage la promovare în acest sezon

Pentru cota zilei de 24 ianuarie am ales un meci din liga secundă a Franței. În etapa a 22-a din Ligue 2, Ajaccio, una dintre pretendentele la promovare, joacă pe terenul lui Caen, echipă care luptă pentru evitarea retrogradării. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ajaccio, prima șansă

Ajaccio este una dintre pretendentele la promovare în acest sezon. E luptă strânsă la vârful clasamentului, pentru cele două locuri care asigură promovarea directă în Ligue 1. Ajaccio e pe locul al doilea, cu 41 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Toulouse și cu unul peste ocupanta poziției a treia, Sochaux. Ajaccio a câștigat cinci din ultimele șase meciuri de campionat, bifând și o remiză. Se remarcă prin defensiva „beton”, doar opt goluri primite în 20 de meciuri, cea mai bună apărare din Ligue 2.

De partea cealaltă, Caen este în jumătatea inferioară a clasamentului, aproape de locurile retrogradabile, pe locul 16, cu 22 de puncte, la egalitate cu Grenoble (locul 17) și Valenciennes (locul 18 – primul din zona „minată”). Spre deosebire de Ajaccio, cei de la Caen au o singură victorie în ultimele șase etape de campionat, 2-0 cu Guincamp, pe 11 decembrie, în etapa a 18-a. Au bifat în schimb trei remize, toate în deplasare. În turul campionatului, Ajaccio s-a impus cu 2-0. Ultimele patru directe au adus trei victorii pentru Ajaccio și una pentru Caen. Pentru meciul de luni seara, de la ora 21:00, „Ajaccio câștigă” are cotă 2,60.

 

Agenții autorizate