Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (24.03.2022). Miza pe o partidă de top din Euroligă

Maccabi Tel Aviv poate produce un rezultat surpriză în partida cu Real Madrid din Euroligă

Cota zilei de joi vine din Euroligă, acolo unde vom paria pe duelul dintre Maccabi Tel Aviv și Real Madrid, care contează pentru runda cu numărul 32. Jocul începe la ora 21:00, ora României. 

Maccabi își poate consolida poziția dacă câștigă

Israelienii se află pe locul 7 în competiție, dar cu 2-3 adversare care pândesc orice pas greșit pentru a le fura poziția celor de la Maccabi. În cele 23 de partide disputate, Maccabi a câștigat 12 și pierdut 11, deloc rău. În campionat lucrurile merg mai bine, însă nu la fel de bine precum și-ar dori gazdele din această seară. Maccabi se regăsește abia pe locul 3 al clasamentului, fiind foarte aproape de Hapoel Holon și destul de departe de Hapoel Jerusalem, care are un procentaj al victoriilor superior. Un sezon de Euroligă de succes pentru formația din Tel Aviv ar fi dacă ar termina în primele 8 echipe ale competiției.

Real Madrid – foarte inconstantă în această parte a sezonului

Madrilenii sunt pe cale de a fi devansați de Olympiakos dacă pierd și acest meci, deoarece grecii au cu o victorie în minus față de spanioli, care au câștigat doar 2 partide din ultimele 5 de Euroligă. În campionat, Realul a pierdut un meci important etapa trecută, împotriva celor de la Manresa, care au luat o opțiune serioasă pentru atacarea locului 2, ocupat chiar de Real Madrid.

Pariul nostru este unul simplu, care va ține strict de obținerea unui rezultat bun din partea gazdelor, care pot specula forma inconstantă a Realului. Partidele directe s-au încheiat mai mereu cu rezultate strânse, cu diferențe de cel mult 4-5 puncte în favoarea unei echipe, așa că noi vă propunem pariul „Handicap +3.5 Maccabi”, pentru cota 1.71, una excelentă, ținând cont de jocul foarte prost prestat de Real Madrid.

Cota zilei (24.03.2022)

Cota zilei (24.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate