Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (25.01.2023). 2,80 în Eredivisie

Liderul Feyenoord nu-și permite pași greșiți
Liderul Feyenoord nu-și permite pași greșiți

Cota zilei de azi (25.01.2023) vine cu un pronostic din Eredivisie – Olanda. Feyenoord este lider, cu un avans de două puncte, și nu-și permite pași greșiți. De cealaltă parte, Nijmegen e neînvinsă în ultimele cinci etape. Confruntarea de pe De Kuip e programată miercuri, 25 ianuarie, de la ora 22:00, ora României.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Fără pași greșiți pentru liderul Feyenoord

Feyenoord luptă pentru titlu în Olanda, iar avansul minim pe care îl are nu-i permite să facă pași greșiți. Echipa lui Arne Slot conduce ierarhia, cu 38 de puncte, cu două peste Alkmaar și trei peste PSV. Un singur eșec a suferit Feyenoord în actuala ediție de campionat, pe 18 septembrie 2022, un 3-4 pe terenul celor de la PSV. În acest început de an, gruparea din Rotterdam a bifat două remize, 1-1, la Utrecht și acasă cu Ajax. De asemenea, s-a impus la Groningen cu 3-0 și a avansat în optimile Cupei Olandei, după ce a trecut de Zwolle cu 3-1.

GG în ultimele trei directe

De partea cealaltă, Nijmegen ocupă locul 9, cu 22 de puncte, dar este neînvinsă în ultimele cinci etape. De la eșecul cu PSV (0-3), de pe 30 octombrie, echipa lui Rogier Meijer nu a mai pierdut în campionat, bifând trei victorii și două remize. De asemenea, în această lună, Nijmegen a obținut calificarea în optimile Cupei Olandei, după ce a trecut lejer de Almere, cu 4-0. Ultimele trei directe dintre Feyenoord și Nijmegen au avut GG la final. Iar două dintre acestea au oferit festival de goluri, cu opt, respectiv cinci reușite. În condițiile în care Feyenoord este cu contracandidatele pe urme, anticipăm o victorie a gazdelor, la capătul unui meci cu reușite de ambele părți. „1&GG3+” are cotă 2.80.

Cota zilei (25.01.2023)

Cota zilei (25.01.2023)

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate