Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (25.03.2022). Mizăm pe englezi și câștigăm

Cota zilei de 25 martie vine din calificările la Campionatul European de Fotbal U21. Selecționatele similare ale Angliei și Andorrei se întâlnesc vineri seara, la Bournemouth, gazdele fiind favorite certe.

Andorra, niciun gol marcat în preliminarii

Andorra n-a marcat până acum în Grupa G și nu are șanse prea mari să o facă în Anglia. Micuțul stat din Pirinei a luat bătaie pe linie, dar la scoruri mai mult decât decente până acum, inclusiv un 0-1 cu englezii în tur. De data aceasta, însă, britanicii evoluează acasă, cu presiunea publicului propriu. Nu-și permit să joace la alibi cu o echipă atât de slabă.

De altfel, ultimul meci dinaintea pandemiei, adică unul cu fani mulți în tribune s-a terminat cu 7-0 pentru englezi, la Wolverhampton. Curtis Jones și Harvey Elliott, marile speranțe ale lui Liverpool, sunt așteptați să controleze fără probleme mijlocul terenului. Credem că englezii vor marca multe goluri în partida de vineri seara. „Anglia câștigă la minim 5 goluri diferență” are cotă 2,25.

Cota zilei (25.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate