Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (26.04.2022). Banii vin din Copa Libertadores

Cota zilei de 26 aprilie vine din Copa Libertadores. Corinthians și Boca Juniors se înfruntă în etapa a treia din Grupa E, o grupă în care toate echipele au câte trei puncte.

Echilibru în Grupa E

Toate meciurile din Grupa E au fost victorii pentru gazde, iar echipele oaspete nu au înscris niciodată. După două runde, toate cele patru echipe au câte trei puncte. Așadar, un clasament echilibrat în Grupa E, unde Boca e momentan pe locul secund, în timp ce Corinthians ocupă ultima poziție.
Corinthians a început cu o înfrângere, 0-2 la Always Ready, urmată de o victorie pe teren propriu, 1-0 cu Deportivo Cali.
De partea cealaltă, Boca Juniors a pierdut la Deportivo Cali (0-2) și a câștigat acasă cu Always Ready (2-0).

Corinthians, șapte victorii la rând pe teren propriu

Corinthians are un palmares excelent acasă, câștigând ultimele șapte meciuri în toate competițiile. Ultima înfrângere pe teren propriu a fost cu Santos, în februarie, în timp ce jucau pentru Campeonato Paulista. Boca vine după cinci meciuri la rând fără înfrângere, interval în care a bifat două victorii și trei remize. Argentinienii vor căuta să devină prima echipă din grupă care să evite înfrângerea într-un meci în deplasare. Boca a pierdut doar unul din ultimele zece meciuri jucate în deplasare în toate competițiile.
În Corinthians – Boca sunt șanse să marcheze ambele echipe, dar ne așteptăm la un succes local, însă fără prea multe goluri. „1 și minim 3 goluri în meci” are cotă 2,35.

Cota zilei (26.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate