Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Cota zilei (26.07.2022). 2,45 în AEK Larnaca – Midtjylland

În tur, în Danemarca, a fost 1-1, după ce Larnaca deschidea scorul

Cota zilei de 26 iulie vine din preliminariile Ligii Campionilor. AEK Larnaca și Midtjylland se întâlnesc marți, în manșa secundă din turul 2 preliminar al competiției. În prima manșă, cele două echipe au remizat în Danemarca, scor 1-1.

Larnaca, aproape de o mare surpriză în meciul tur

După ce a avut un meci strâns în prima manșă, AEK Larnaca va încerca să folosească avantajul terenului propriu pentru a o învinge pe Midjylland. În schimb, echipa daneză și-a propus să pună capăt începutului de sezon fără victorii, pentru o confruntare în turul 3 cu Benfica. Midtjylland nu are nicio victorie în cele trei meciuri oficiale pe care le-a disputat în această lună. Pe lângă remiza de acasă cu Larnaca, danezii au remizat în etapa inaugurală a noului sezon intern, 1-1 cu Randers, apoi, tot acasă, a pierdut cu Silkeborg (1-3).

Săptămâna trecută, AEK Larnaca deschidea scorul în Danemarca, în minutul 81, dar danezii aveau să egaleze trei minute mai târziu. O victorie cu 1-0 ar fi fost rezultatul perfect pentru o echipă care își făcea debutul în Liga Campionilor. Cu toate acestea, ciprioții pot fi încrezători după meciul din prima manșă, în care au evoluat impresionant contra lui Midtjylland, care e la a cincea apariție în cea mai tare competiție intercluburi. AEK Larnaca poate avea de suferit din cauza faptului că nu are meciuri oficiale în picioare, sezonul din Cipru urmând să debuteze la finalul lunii august.

În schimb, Midtjylland a jucat deja două etape în campionatul danez, în care a obținut un singur punct. Danezii vor face tot posibilul să obțină prima victorie oficială din această vară, un succes care le stă la îndemână în Cipru. „2 și peste 1,5 goluri” are cotă 2.45.

Cota zilei (26.07.2022)

Cota zilei (26.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate