Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 26 aprilie 2020. Dublăm banii cu semifinala din Nicaragua

Cota Zilei 26 aprilie 2020. Dublăm banii cu semifinala din Nicaragua, a doua, după ce în primul duel Esteli s-a impus în fața celor de la Diriangen. Duelul din această noapte este programat la ora 4:00, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota Zilei 26 aprilie 2020

  • La finalul sezonului regulat, Managua FC a terminat pe locul întâi, cu 42 de puncte, la șapte puncte de ocupanta locului doi. Este cea mai bună echipă a momentului din Nicaragua, cu doar două înfrângeri în tot sezonul. Acum, joacă împotriva celor de la Walter Ferretti, echipa care a terminat pe locul patru în sezonul regulat.

Dublăm banii cu semifinala din Nicaragua

  • Pentru a ajunge în semifinale, cei de la Ferretti s-au impus în fața ocupantei locului cinci, Jalapa, scor 5-1, însă acum întâlnesc cel mai greu adversar posibil. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de Managua, de fiecare dată cu același scor, 1-0. Acum, mizăm din nou pe o victoria a lui Managua, iar cota este incredibil de bună, 2.45!

Walter Ferretti – Managua FC 2 @ 2.45

+ posts

Promotii