Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (27.03.2022). Cota câștigătoare e la noi!

Girona este cotată cu a doua șansă în partida cu Almeria

Cota zilei de duminică (27.03.2022) vine din La Liga 2, de la unul dintre cele mai tari dueluri din această etapă: Almeria – Girona. Fluierul de start se dă la 22:00, ora României, iar oaspeţii au şanse să se aleagă cu ceva din acest meci. 

Almeria este neînvinsă de două etape

Gazdele din această seară se află pe 2, cu 62 de puncte câștigate în cele 32 de partide disputate. Au, deci, șanse mari la promovarea în prima divizie în sezonul următor. În partidele de acasă din acest sezon, formația andaluză a jucat foarte bine. A câștigat 11 partide, a remizat în 3, dar a și pierdut 3. Cu 30 de goluri înscrise și 13 primite, are niște statistici bune pentru o formație cu pretenții de promovare. Rămâne neînvinsă în ultimele 4 meciuri de pe teren propriu. Almeria a fost înfrântă de liderul Eibar pe 24 ianuarie, însă evoluțiile foarte bune acasă sunt o constantă a Almeriei.

Girona poate bifa al patrulea succes consecutiv

Continuăm cu Girona, care poate câștiga al patrulea meci consecutiv în campionat. Ultimul eșec al Gironei datează din 19 februarie, când a fost învinsă tot de Eibar, scor 0-1. Însă, de atunci, formația catalană a realizat o serie de 4 meciuri consecutive fără eșec. Dintre acestea 3 au fost victorii în precedentele 3 etape, rezultate care au propulsat-o până pe locul 5.

2,24 este cota zilei (27.03.2022)

Cele două formaţii sunt apropiate valoric. Forma pare să fie de partea oaspeţilor, dar în tur Almeria s-a impus. A fost 2-1 pentru gazdele de acum. De altfel, în jocurile Almeriei s-a marcat destul de mult în ultima vreme, mai ales acasă. Ultimele 3 partide au fost GG3+, în cel mai recent înregistrându-se un 3-3 cu Lugo. Aşadar, pontul nostru e să mizaţi pe goluri, pe „GG3+”, la cotă 2,24.

Cota zilei (27.03.2022)

Cota zilei (27.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate