Urmareste-ne

Ponturi Spania

Cota zilei (27.05.2022). Facem bani în LaLiga 2

Cota zilei de 27 mai vine din Spania. Mirandes și Fuenlabrada se întâlnesc vineri, de la ora 22:00, în ultima etapă din La Liga 2. Gazdele se mențin în al doilea eșalon fotbalistic al Spaniei, în timp ce oaspeții și-au făcut deja bagajele pentru liga a treia.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Mirandes – cinci eșecuri în ultimele șase meciuri

Mirandes are un final dezastruos de sezon, coborând în clasament după ce a pierdut cinci din ultimele șase meciuri, însă patru dintre aceste jocuri au fost în deplasare. Astfel, echipa lui Joseba Etxeberria a ajuns pe locul 15, cu 49 de puncte. Mirandes s-a dovedit greu de învins, câștigând opt din ultimele 11 meciuri de pe Municipal de Anduva. În șase din aceste victorii s-au marcat cel puțin trei goluri. Mirandes nu a reușit să înscrie în doar patru meciuri de acasă în acest sezon, dar are 38 de goluri marcate pe teren propriu în acest sezon.

Fuenlabrada, una dintre cele mai slabe apărări din LaLiga 2

Oricât de slabă ar fi forma recentă a celor de la Mirandes, ea nu se poate compara cu Fuenlabrada, care a retrogradat în urmă cu câteva săptămâni și are una dintre cele mai proaste apărări din Segunda. José Ramón Sandoval a preluat banca tehnică în martie și și-a văzut echipa câștigând doar de două ori în 11 meciuri, încasând 22 de goluri în acest interval. Fuenlabrada e penultima în clasament (locul 21), cu 33 de puncte, și a primit 60 de goluri în 41 de meciuri.

Dacă Fuenlabrada e resemnată deja cu retrogradarea, în schimb Mirandes parcă ar vrea să încheie sezonul într-o notă pozitivă, asta însemnând că adjudecarea celor trei puncte e obiectivul principal din ultimul joc de campionat. Noi vom merge pe o variantă combinată, „1, GG și 3+”, la cotă 3.30.

Cota zilei (27.05.2022)

Cota zilei (27.05.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate