Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (27.05.2023). Îți dublezi banii cu campionatul Braziliei

Athletico Paranaense are 17 meciuri consecutive fără eșec pe teren propriu

Cota zilei de sâmbătă (27.05.2023) vine cu un pronostic din Brasileiro – Serie A. Athletico Paranaense și Gremio se întâlnesc în etapa a opta a competiției. Gazdele se prezintă după 17 meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Athletico Paranaense, 17 meciuri fără eșec pe teren propriu

Fără îndoială, Athletico Paranaense este favorita confruntării cu Gremio, din etapa a opta din Brasileiro – Serie A. Echipa din Curitiba este o forță pe teren propriu. S-a impus în toate cele trei meciuri de pe Arena da Baixada din actuala ediție de campionat. De asemenea, vine după o serie impresionantă de 17 meciuri fără eșec pe teren propriu. În acest interval, Athletico PR a bifat 15 victorii și două remize, ceea ce arată forța echipei atunci când evoluează în fața propriilor suporteri. Ultima echipă care a câștigat pe terenul lui Athletico PR a fost campioana Palmeiras, în octombrie anul trecut.

Gremio, o singură victorie în ultimele cinci meciuri

De partea cealaltă, Gremio ocupă locul 10, cu 11 puncte din șapte meciuri. Vine după o victorie pe teren propriu, 3-1 cu Internacional. A fost singura victorie pentru echipa din Porto Alegre în ultimele cinci meciuri oficiale. În actuala ediție de campionat a pierdut două din cele trei meciuri disputate în deplasare. Astfel, are șanse infime să plece cu un rezultat favorabil de pe terenul unei echipe care e neînvinsă acasă de 17 meciuri. „1 solist” are cotă 2.08.

Cota zilei (27.05.2023)

Cota zilei (27.05.2023)

 

Agenții autorizate