Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Cota zilei (27.07.2022). 2,85 în FC Zurich – Qarabag

În prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Qarabag s-a impus cu 3-2 în fața celor de la FC Zurich

Cota zilei de 27 iulie vine din Liga Campionilor. FC Zurich și Qarabag se întâlnesc miercuri, în manșa secundă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. În prima manșă, Qarabag s-a impus cu 3-2.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FC Zurich așteaptă cu optimism returul cu Qarabag

FC Zurich pornește în manșa secundă cu un deficit de un gol, după ce a cedat săptămâna trecută în Azerbaidjan, cu 3-2. Cine se va califica mai departe o va înfrunta în turul următor pe câștigătoarea dublei manșe dintre Ferencvaros și Slovan Bratislava.

Zurich a suferit a treia înfrângere consecutivă în toate competițiile, după ce a pierdut în thrillerul de cinci goluri de săptămâna trecută, de la Baku. Azerii conduceau cu 2-0 la pauză, în minutul 65 campioana Elveției a redus din diferență, dar după numai un minut Qarabag s-a distanțat din nou la două goluri. Zurich a reușit să mai marcheze însă un gol pe final de meci și așteaptă cu optimism meciul retur, de miercuri seara.

FC Zurich, bilanț bun în meciurile de acasă

Elvețienii speră în calificare și se bazează și pe faptul că au pierdut doar două din ultimele 23 de meciuri de pe Stadionul Letzigrund. La rândul lor, azerii, după ce au trecut în turul 1 de Lech Poznan cu 5-2 la general, speră și ei să mai avanseze încă un tur în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Cine va pierde dubla manșă va continua în turul 3 preliminar al Europa League. Având și avantajul terenului propriu, credem că Zurich va obține calificarea. Alegerea noastră este „Zurich câștigă la cel puțin două goluri diferență”, la cotă 2.85.

Cota zilei (27.07.2022)

Cota zilei (27.07.2022)

 

Agenții autorizate