Urmareste-ne

Ponturi Franta

Cota zilei (28.02.2023). 2,24 la Lyon – Grenoble

Lyon își poate salva sezonul prin Cupa Franței
Lyon

Cota zilei de azi (28.02.2023) vine cu un pronostic din Cupa Franței. Lyon și Grenoble se înfruntă în sferturile de finală ale competiției, gazdele fiind favoritele duelului de pe Parc Olympique Lyonnais. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Lyon, sezon compromis în Ligue 1

Gazdele pornesc cu prima șansă în duelul din sferturile de finală ale Cupei Franței. Abia pe locul 9 în Ligue 1 după 25 de etape și pe cale de a-și compromite șansele la cupele europene, Lyon încearcă să avanseze în semifinalele Cupei Franței. Echipa lui Laurent Blanc are un adversar facil în sferturi, gruparea de ligă secundă Grenoble. În primele două tururi, Lyon a trecut pe rând de Metz (2-1) și de Chambery (3-0). În optimi, Lyon s-a întrebuințat serios, având nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Lille. Elevii lui Laurent Blanc au condus cu 2-0, însă au fost egalați, iar scorul de 2-2 s-a menținut până la capătul celor două reprize de prelungiri. Lyon are un singur eșec în ultimele cinci meciuri oficiale și în mod normal ar trebui să treacă de adversara din sferturi.

Grenoble, fără victorii în directele cu Lyon

De partea cealaltă, Grenoble activează în Ligue 2. Momentan, ocupă locul 7, dar păstrează șanse de a prinde cel puțin poziția secundă, care aduce cu sine promovarea în Ligue 1. Până în sferturile Cupei Franței a avut numai victorii la limită, 1-0, cu Nimes, Plabennec și Vierzon. Astfel, pentru Grenoble va fi prima partidă din Cupa Franței cu o echipă de Ligue 1. Este, însă, puțin probabil să o poată depăși pe Lyon. Înaintea duelului de pe Parc Olympique Lyonnais are două remize și o înfrângere.

Istoria directelor nu e de partea oaspeților, care nu au câștigat niciodată în fața celor de la Lyon. E drept că ultima întâlnire directă a avut loc în 2010, însă forma de moment a celor două echipe duce spre o calificare a gazdelor. În ultimele cinci meciuri oficiale, Lyon a marcat de fiecare dată, cel puțin două goluri. Lyon intră în meci după o victorie la Angers cu 3-1 și credem că și de această va reuși să puncteze de minim trei ori. „Peste 2,5 goluri Lyon” are cotă 2.24.

Cota zilei (28.02.2023)

Cota zilei (28.02.2023)

Agenții autorizate