Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (28.04.2022). Ne dublăm banii în campionatul Norvegiei

Lillestrom este lider în campionatul Norvegiei
Lillestrom este lider în campionatul Norvegiei

Cota zilei de 28 aprilie vine din campionatul Norvegiei. Actualul lider, Lillestrom, primește joi vizita ocupantei locului 6, Aalesund.

Liderul e neînvins și are trei victorii la rând

Ediția din acest an a campionatului Norvegiei e abia la început, doar patru runde au trecut din actuala stagiune. Liderul de moment este Lillestrom, cu zece puncte (din trei victorii și o remiză), și se pregătește să dea piept pe teren propriu cu nou-promovata Aalesund.
Lillestrom a început sezonul cu o remiză, 2-2 la Ham Kam, dar apoi obținut trei victorii la rând. Actualul lider a câștigat cu 4-0 meciul cu Jerv, s-a impus la Molde cu 2-1, iar în ultima etapă a câștigat acasă cu Haugesund, scor 1-0.

Greu pentru Aalesund să lege două victorii

De partea cealaltă, nou-promovata Aalesund este pe locul șase, cu șapte puncte, având două victorii, o remiză și o înfrângere. Aalesund a debutat și ea cu victorie, 1-0 cu Kristiansund, dar în următoarele două etape a scos doar un singur punct. Mai întâi a pierdut la Viking cu 0-1, apoi a remizat acasă cu Tromso, scor 2-2. Cel de-al doilea succes a venit în ultima etapă, 3-2 la Odd. Îi va fi destul de greu să lege două victorii, mai ales că joacă pe terenul liderului neînvins. „1 și sub 4,5 goluri” are cotă 2,10.

Cota zilei (28.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate