Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Cota zilei (28.07.2022). 3.60 la Crusaders FC – FC Basel

FC Basel e favorită în Irlanda de Nord

Crusaders FC și FC Basel se înfruntă, joi, în turul 2 preliminar al Conference League. În prima manșă, elvețienii au învins, scor 2-0. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Arena Seaview.

Crusaders FC, slabă în defensivă

Crusaders FC a înregistrat trei înfrângeri în ultimele patru partide, în toate competițiile. Nord-irlandezii au o misiune dificilă și credem că le va foarte greu să împingă jocul chiar și în prelungiri. Crusaders FC nu a impresionat în ultimele partide, în special din punct de vedere defensiv, încasând gol în fiecare din ultimele nouă jocuri.

FC Basel e favorită!

În tur, FC Basel a învins, lejer, pe Crusaders FC, pe St. Jakob Park, după golurile marcate de Dan Ndoye și Adam Szalai. Elvețienii sunt neînvinși în ultimele zeci partide, în toate competițiile. Credem că vor obține încă un succes în meciul de joi, fiind clar echipa mai valoroasă. „FC Basel câștigă și sub 2.5 goluri în meci” 3.60.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate