Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Cota zilei (29.03.2022). Toți banii pe România!

România are ca obiectiv să învingă Israel, chiar dacă este vorba de un meci amical

Pentru cota zilei de marţi, 29.03.2022, am ales partida amicală Israel – România, care se va disputa pe Stadionul Netanya. Săptămâna trecută, alb-albaștrii au pierdut în Germania, 0-2, în timp ce „tricolorii” au fost învinși de Grecia, 0-1. Află, în continuare, cum poți câștiga 378 lei, fără pic de efort.

Israel, inconstantă

În ciuda unui început promițător în grupa de calificare, șapte puncte în primele trei meciuri, Israel a capotat pe final, Danemarca și Scoția terminând pe primele două poziții. Cu România, gazdele intră neînvinși în precedentele patru meciuri disputate pe teren propriu. La ultimul amical, meciul cu Germania, Israel a fost dominată clar, înfrângerea cu 0-2 fiind pe deplin meritată. Totuşi, România nu este Germania, deşi în grupa de calificare „tricolorii” au pierdut de două ori la limită.

 

România, bilanț pozitiv în deplasare

Un singur punct a despărțit România de un loc în play-off și șansa de a reveni la Cupa Mondială pentru prima dată din 1998. În grupa de calificare, „tricolorii” au încasat cinci goluri după minutul 80, ceea ce, în final, le-a fost fatal. Edward Iordănescu, noul selecționer, merge pe mâna tinerilor. În deplasare, România nu a primit gol în ultimele trei meciuri, când a întâlnit pe Macedonia de Nord, Islanda și Liechtenstein. Pontul nostru: „România nu pierde și sub 2.5 goluri în meci” are cotă 2.52.

Cota zilei (29.03.2022)

Cota zilei (29.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate