Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (30.05.2023). Golurile îți aduc profit

Cota zilei (30.05.2023). RFS este neînvinsă în campionatul Letoniei
Cota zilei (30.05.2023). RFS este neînvinsă în campionatul Letoniei

Cota zilei de marți (30.05.2023) vine cu un pronostic din campionatul Letoniei. Rigas Futbola Skola o întâlnește marți pe Daugavpils, în etapa a 16-a a competiției. Gazdele sunt neînvinse în acest sezon, iar în patru din ultimele cinci meciuri au câștigat la scor. 

RFS, neînvinsă și victorii la scor în patru din ultimele cinci meciuri

RFS este neînvinsă în actuala ediție de campionat. În cele 15 meciuri disputate până acum gazdele au obținut zece victorii și cinci remize, având golaveraj 31-4. RFS vine după remiza albă din derby-ul campionatului, 0-0 cu Riga FC. Cu 35 de puncte în cont, Rigas Futbola Skola ocupă locul al doilea, la distanță de zece puncte față de cea de-a treia clasată. În patru din ultimele cinci etape, RFS a făcut spectacol pe teren, marcând 16 goluri și primind doar unul singur. De altfel, RFS se poate lăuda cu cea mai bună apărare din campionat, cu doar patru goluri primite în 15 meciuri.

Daugavpils, festival de goluri la ultimul meci

De partea cealaltă, Daugavpils este antepenultima clasată (locul 8), cu 13 puncte din 15 meciuri. În actuala ediție de campionat a suferit opt înfrângeri, dintre care șase au venit din deplasare. Un singur succes extern a bifat Daugavpils în acest sezon, un 4-0 pe terenul ultimei clasate, Super Nova. Oaspeții confruntării de marți vin după un succes important, 5-2 acasă cu Jelgava, arătând, iată, apetit ofensiv. Într-un duel între o echipă neînvinsă și care a făcut scor în patru din ultimele cinci etape și una care vine după un festival de goluri pe propriul teren, dar care nu se descurcă în deplasare, ne așteptăm la minim două goluri în prima repriză. 1.98 este cota pentru „peste 1,5 goluri în prima repriză.

Cota zilei (30.05.2023)

Cota zilei (30.05.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate