Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (30.06.2023). Meciul care îți aduce profit

Cota zilei de azi (30.06.2023) vine cu un pronostic din Gold Cup. Am ales partida El Salvador – Costa Rica. Ambele selecționate au pierdut partida de debut la acest turneu final. O înfrângere pentru oricare reprezentativă și o remiză în cealaltă întâlnire din Grupa C ar fi sinonimă cu finalul campaniei pentru echipa care pierde acest meci. Betmag îți arată ce trebuie să joci la această dispută.

El Salvador, fără victorie de 8 meciuri

El Salvador este fără victorie în ultimele opt meciuri în toate competițiile. În plus, are și probleme în defensivă, încasând 11 goluri în partidele pe care le-a jucat în 2023. În runda de debut a pierdut cu Martinica, scor 1-2. Totuși, trebuie să precizăm că El Salvador nu a pierdut în al 2-lea meci la Gold Cup din iulie 2013, 0-1 cu Honduras. Tomas Romero a început în poartă cu Martinica, Brayan Gil și-a făcut debutul la echipa națională, în timp ce Narciso Orellana a bifat 60 de partide. El Salvador este o selecționată care încearcă să pună la punct un prim “11”. Este în reconstrucție.

Costa Rica a dezamăgit în 2023

După eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar, Costa Rica a continuat să dezamăgească din punct de vedere al rezultatelor. A pierdut patru din cinci partide jucate în 2023, inclusiv jocul de debut al acestei ediții din Gold Cup, 1-2 cu Panama. De semnalat, totuși, faptul că, în faza grupelor, Costa Rica a câștigat cel puțin două partide în fiecare dintre ultimele trei ediții. În plus, nu a pierdut cu El Salvador în ultimele zece meciuri.

Având în vedere miza partidei, anticipăm un meci echilibrat între El Salvador și Costa Rica, ambele selecționate având ca obiectiv să nu piardă partida. Egal la final” are cotă 3.40.

Cota zilei (30.06.2023)

Cota zilei (30.06.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate