Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 30 ianuarie 2020. Cota 1.50 pentru o calificare ușoară

Cota Zilei 30 ianuarie 2020. Cota 1.50 pentru o calificare ușoară pentru Sevilla, formația din prima ligă spaniolă, care joacă în Cupă cu o echipă slabă. Partida începe la ora 22:00, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cine se califică în finală?

  • Ultima săptămână a fost foarte bună pentru Sevilla, care a reușit două victorii în ultimele două meciuri. Prima a fost în șaisprezecimile de finală din Cupa Regelui, 3-1 pe teren propriu cu Leganes, iar apoi a urmat o victorie în campionat, 2-0 pe teren propriu cu Granada. Acum, joacă împotriva unei echipe modeste, Mirandes, din liga secundă, așa că în mod normal nu ar trebui să apară surprize.

 1,50, cota supremă la Mirandes – Sevilla

  • De partea cealaltă, Mirandes a terminat la egalitate ultimele cinci partide, dintre care două au fost câștigate în prelungiri, în Cupă. Ultimul joc, în campionat, s-a terminat la egalitate la Malaga, scor 2-2.
  • Acum, Sevilla este favorită să câștige această partidă, așa că recomandăm să mizați cu încredere pe 2 solist.
  • Recomandăm să pariați single acest meci, pentru a aduce un profit de 50% din miză.

Mirandes – Sevilla @ 1.50

Promotii