Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (31.03.2022). Avem soluția pentru un câștig fabulos

Ne îndreptăm atenția spre fotbalul argentinian, unde avem confruntarea dintre Colon Santa Fe și Aldosivi. Ne face cu ochiul cota zilei, pe care o prezentăm pariorilor. Iată combinația care poate aduce un câștig binevenit la intrarea în weekend.

Colon și Aldosivi, duelul vecinelor de clasament

Fotbalul argentinian a suferit o sumedenie de modificări în sistemul competițional, din cauza pandemiei de Covid-19. În startul lui 2022 se joacă Copa de Liga, sub tutela LPF. Practic, e campionatul primei divizii, echipele fiind împărțite în două grupe. După șapte etape, Colon și Aldosivi sunt vecine de clasament.
Colon e pe locul 4, cu 12 puncte, iar Aldosivi e pe locul 5, cu 10 puncte. La prima vedere, meciul e unul echilibrat, dar avantajul e de partea gazdelor. Colon e deținătoarea trofeului, câștigat în 2021 după o finală cu Racing, încheiată cu scorul de 3-0.

Pe teren propriu, Colon nu a cedat până acum, având șapte puncte dintr-un total posibil de nouă. Aldosivi, în schimb, a luat doar trei puncte din trei meciuri afară, din victoria cu Godoy, scor 2-0. Totuși, marchează cu regularitate, a făcut-o în cinci din șapte etape. Colon e favorită, s-a impus și în sezonul precedent cu 2-1 în aceeași competiție. Acum are aproximativ 1,60 la victorie, dar dacă „lipim” și un gol al oaspeților, putem obține un profit frumos. „Colon câștigă și ambele marchează” are cotă 3,55.

Cota zilei (31.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate