Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (31.07.2022). Dai lovitura în Belgia! Ce trebuie să joci la Seraing – Kortrijk

Kortrijk a câștigat toate directele cu Seraing
Kortrijk a câștigat toate directele cu Seraing

Cota zilei de 31 iulie din campionatul Belgiei. RFC Seraing și Kortrijk se întâlnesc duminică, de la ora 19:30, ora României, în etapa a doua din Jupiler Pro League. Oaspeții au câștigat toate cele trei meciuri directe de până acum.

Kortrijk a câștigat toate directele cu Seraing

RFC Seraing intră în meci după o înfrângere în runda inaugurală, 0-2 în deplasare la Zulte-Waregem weekendul trecut. Promovată în prima ligă în vara lui 2020, Seraing a evitat la limită retrogradarea la capătului sezonului 2021-2022, după ce s-a impus în dubla manșă a barajului cu RWDM 47.

De partea cealaltă, Kortrijk a terminat precedenta ediție de campionat pe locul 13, cu 37 de puncte. La fel ca Seraing, și Kortrijk a debutat în noul sezon din Jupiler Pro League cu o înfrângere, 0-2 pe teren propriu cu OH Leuven.

Va fi doar a patra întâlnire dintre Seraing și Kortrijk, precedente trei fiind câștigate de Kortrijk. Mai întâi, a fost victoria cu 3-1 din Cupa Belgiei, urmată de alte două victorii în campionat, cu același scor, 2-0. În aceste condiții, alegerea noastră este „2 și peste 1,5 goluri”, la cotă 3.00.

Cota zilei (31.07.2022)

Cota zilei (31.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate