Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (6.03.2022). Facem bani în Belgia

Antwerp are nevoie de o victorie astăzi

Cota zilei de duminică vine din Juliper Pro League, unde vom paria pe duelul dintre Antwerp și Beerschot VA. Un meci cu o favorită certă, anume echipa gazdă. Jocul începe la ora 14:30, ora României. 

Antwerp are nevoie de o victorie

Antwerp se află pe locul 3 al clasamentului, cu 53 de puncte câștigate în 29 de partide. Chiar dacă distanța față de liderul Royale Union este destul de mare, mai exact de 11 puncte, șansele pentru titlul încă sunt. Cu doar 2 victorii în ultimele 5 etape, cei de la Antwerp au mare nevoie de un succes în această după-amiază, pentru a păstra o distanță rezonabilă față de locul 1. Forma scăzută din această perioadă poate cauza multe pierderi la finalul sezonului, deoarece s-au pierdut puncte importante în ultimele 5 etape. Eșecurile cu Club Brugge și liderul Royale Union, contracandidate la titlu, le avantajează foarte mult, în detrimentul celor de la Antwerp.

Beerschot – aproape retrogradată

Oaspeții sunt într-o situație foarte delicată. Ei au obținut abia 16 puncte până acum. „Lanterna roșie” a campionatului Belgiei se află la 12 puncte de primul loc deasupra liniei retrogradării, iar șansele de salvare sunt din ce în ce mai reduse. Beerschot a obținut 2 victorii și un egal în cele 9 partide de după Anul Nou, destul de puțin pentru o formație care vrea să se salveze de la retrogradare.

Noi vom conta pe victoria gazdelor, care domină în istoria duelurilor directe. În cele 5 partide directe, Antwerp s-a impus de 4 ori, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

 

Cota zilei (6.03.2022)

Pontul zilei (6.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate