Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei (7.02.2022). Dublăm banii la început de săptămână

Începem o nouă săptămână cu o serie de cote bune, venite din cele mai importante meciuri rămase din rundele weekendului. Pentru cota zilei am ales un duel din Italia, Serie A, unde Salernitana și Spezia se bat pentru puncte de la ora 21:45, ora României.

Salernitana are drum sigur spre Serie B

Cea mai slabă echipă din acest an din Serie A este fără discuții Salernitana, fiind clasată pe ultimul loc după 22 de meciuri. Are doar trei victorii și două egaluri, în rest fiind învinsă de 17 ori. Forma este jalnică, fiind învinsă de patru ori în ultimele cinci meciuri disputate.

Acum, joacă împotriva unei echipe aflate și ea în subsolul clasamentului, așa că are sperenațe măcar la un punct.

Spezia strânge puncte rapid

Înainte de Crăciun, Spezia avea doar 13 puncte și părea una dintre favoritele la retrogradare. De atunci a obținut patru victorii în ultimele cinci meciuri din Serie A și a iesit din zona retrogradării, ba mai mult, reușind să urce până pe 15, cu 25 de puncte!

Acum speră să obțină o victorie și în această deplasare, așa că ne așteptăm la un început în forță din partea oaspeților pentru a lua punctele.

Din acest motiv, pronosticul nostru pentru partida Salernitana – Spezia este Peste 2,5 goluri la cota 1.96. Recomandăm să pariați acest pronostic single, fără alte evenimente pe bilet.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate