Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (9.03.2022). „Cetățenii” ne aduc banii astăzi

Manchester City, deținătoarea Premier League

Cota zilei de miercuri vine din Champions League, acolo unde vom alege un pronostic excelent pentru partida retur dintre Manchester City și Sporting Lisabona. Jocul începe la ora 21:45, ora României. 

City poate obține o victorie de palmares

Manchester City este deja cu un pas în sferturile de finală ale competiției. Elevii lui Pep Guardiola trebuie doar să se prezinte la partida cu Sporting, pentru că au câștigat la o diferență de 5 goluri partida de la Lisabona. De la partida tur, cei de la City au înregistrat 3 victorii, dintre care una în FA Cup, împotriva celor de la Peterborough, scor 0-2, 2 în Premier League, cu Everton (0-1) și cu rivala din oraș, Manchester United (4-1), dar și un eșec, pe Etihad, cu Tottenham (3-2).

Sporting – victimă sigură în fața lui City

În cealaltă tabără, cei de la Sporting speră doar să nu fie învinși la o diferență la fel de mare precum cea din tur. Este cert, Sporting nu avea vreo șansă în această dublă, singurul obiectiv fiind limitarea la cât mai puține goluri încasate. Sporting a fost eliminată recent din semifinalele Cupei Portugaliei de Porto (2-1), iar în Primeira Liga se află pe locul 2, la 6 puncte de liderul Porto.

Suntem de părere că City se va impune și în partida retur fără mari emoții, la o diferență de scor foarte mare. Pronosticul nostru este „1 & Peste 2,5 goluri”, pentru cota 1.56.

Cota zilei (9.03.2022)

Cota zilei (9.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate