Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 9 iunie 2020. Profit uşor din Cupa Germaniei

Cota Zilei 9 iunie 2020. Facem profit uşor din Cupa Germaniei, unde pariem pe meciul dintre 1 FC Saarbrucken şi Bayer 04 Leverkusen. Partida este programată de la 21:45, ora României.

Cota Zilei 9 iunie 2020

  • Saarbrucken are parte de un meci extrem de greu în Cupa Germaniei. Echipa evoluează în liga regionala Sud-Vest, unde se află pe primul loc şi are şase puncte în plus faţă de locul doi. Este aşadar favorită la promovarea în a treia ligă.

Profit uşor din Cupa Germaniei

  • De partea cealalată, Leverkusen are o misiune extrem de uşoară în această fază a Cupei Germaniei. Dă peste o echipă mult inferioară şi nu ar trebui să aibă probleme în a se califica mai departe. Oaspeţii au disputat deja cinci partide, în timp ce gazdele nu au mai jucat un meci oficial din 7 martie.

Saarbrucken – Bayer 04 Leverkusen peste 3,5 goluri @ 1,73

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii