Urmareste-ne

Archive

Cota zilei de marţi. Meci sub semnul echilibrului la Lisabona

Sursa foto: www.palace338.com

Cota zilei de marţi vine din Liga Campionilor. Cele două echipe sunt deja calificate, însă miza acestui meci este imensă: poziţia în grupă,care este foarte importantă pentru faza următoare.

Ultimul meci din grupă le găseşte pe Benfica şi pe Atletico pe primele două locuri în grupă, la egalitate de puncte, câte 10. Ambele vor să decidă acest meci în favoarea lor, în special pentru a termina pe locul 1, poziţie care le scapă în optimile de finală de nişte adversari precum FC Barcelona sau Bayern Munchen. Atletico are avantajul egalului, în urma căruia ar termina pe primul loc, în timp ce Benfica are avantajul terenului propriu, această partidă disputându-se în Portugalia.

Dacă ne amintim de ultimul meci din sezonul trecut din grupe pe care l-a susţinut Atletico, cu Juventus, acesta a avut exact rezultatul de care era nevoie, 0-0. Ne aşteptăm la un nou meci echilibrat, la care mizăm pe o primă repriză fără goluri.

Pont: 0-0 la pauză @ 2,30 la Fortuna

Sursa foto: www.palace338.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate