Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 1 februarie 2020. Derby la retrogradare

Cota Zilei din 1 februarie 2020. Voluntari se agață de orice în încercarea de a se salva de la retrogradare. De câțiva ani, ilfovenii tot ajung pe la baraj, tot se salvează prin ultima etapă, sezonul acesta o să fie și mai greu. Clinceniul este la 12 puncte în față, plus că are o omogenitate mai ok în acest moment.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota Zilei din 1 februarie 2020. Academia Clinceni – FC Voluntari

  • FC Voluntari a schimbat liniile și antrenorul, Mihai Teja s-a riscat și a acceptat oferta ilfovenilor. Până în acest moment, Teja nu a reușit lucruri minunate în fotbal, a avut perioade bune pe la toate echipele la care a trecut, dar aceste perioade au ținut destul de puțin. Voluntari are nevoie de un retur perfect, plus un play-out impecabil. Lotul de jucători s-a schimbat foarte mult, să vedem cât o să conteze pauza aceasta.

Cota Zilei din 1 februarie 2020. Academia Clinceni – FC Voluntari

  • Clinceniul a venit în Liga 1 din postura de câștigătoare a ligii secunde. Per total, Clinceniul a reușit o primă parte de sezon ok, dar acest lucru nu este suficient în Liga 1. După înjumătățirea punctelor, dacă se menține aceeași diferență din acest moment, gazdele vor avea 10 puncte, în timp ce oaspeții vor debuta în play-off cu 4 puncte. Multe se pot întâmpla în aceste 4 etape rămase de sezon regulat, plus că cei de la Voluntari mai au și o restanță cu FCSB.
  • Meciul se joacă pe noul stadion din Clinceni, o arenă pe care gazdele nu au pierdut până acum. Pentru Voluntari nu există alt subiect în afara victoriei, egalul este bun doar pentru cei din Clinceni, iar acest fapt o face extrem de vulnerabilă pe echipa celor de la Voluntari. S-ar putea să avem un meci spectaculos, cu multe goluri marcate de ambele părți.

Cota Zilei din 01.02.2020

Promotii