Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 1 iunie 2020. Goluri puţine pentru dublarea mizei

Cota zilei din 1 iunie 2020. De Ziua Copilului, în Belarus, se joacă ultima partidă din etapa cu numărul 11: FC Minsk – FC Slutsk, de la ora 18:00. Cele două sunt echilibrate din punct de vedere valoric, iar în sezonul trecut au terminat pe poziţii vecine în clasament, pe 10 şi 11, din 16 formaţii.

 

Ultimele 3 „directe” s-au terminat 1-0

Cota zilei din 1 iunie 2020. FC Minsk are un început de sezon destul de slab. Se află pe poziţia a 14-a, cu doar 10 puncte, dar are două partide mai puţin disputate decât celelalte competitoare. Până acum, a înregistrat 3 victorii, un egal şi patru înfrângeri, dintre care un succes şi două eşecuri pe teren propriu. Ultimele trei „directe” s-au terminat 1-0, Minsk impunându-se de două ori.

Slutsk a câştigat un singur meci din 7, pe terenul lui Minsk

Cota zilei din 1 iunie 2020. FC Slutsk e pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte din 10 partide. Problema oaspeţilor e că par ieşiţi din formă. De trei etape nu au mai câştigat decât un punct. Până acum s-au descurcat foarte bine în deplasare, cu 3 victorii şi o înfrângere. Totuşi, pe terenul lui Minsk au învins o singură dată din 7 încercări. 6 dintre ele au avut cel mult două goluri pe tabelă. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,95.

Cota zilei din 1 iunie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate