Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 10 mai 2020. Dublează banii în Belarus

Cota Zilei din 10 mai 2020. Dublează banii în Belarus, la ultimul meci al zilei, programat de la ora 20:00, între Dinamo Brest – Dinamo Minsk. Jocul are ca favorită echipa gazdă, care trebuie să ia puncte pentru a ieși din zona retrogradării. 

Cota Zilei din 10 mai 2020

După șapte runde disputate în Vysheyshaya Liga, Dinamo Brest este pe locul 12 în clasament, cu doar 10 puncte obținute. Este la șapte puncte de retrogradare, dar pretențiile pentru acest sezon sunt desutl de mari, așa că e nevoie neapărată de victorie. În ultimele cinci meciuri a câștigat două partide, restul de cinci fiind pierdute, așa că ne așteptăm să vedem o nouă victorie pentru gazde.

Dublează banii în Belarus

De partea cealaltă, Dinamo Minsk este pe locul 13, cu un singur punct în spatele adversarilor din această seară. Ultimul meci a fost pierdut, nu a arătat un fotbal de calitate, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de gazde, iar cota pentru victoria lui Dinamo Brest este foarte bună. 2.14.

Dinamo Brest – Dinamo Minsk 1 @ 2.14

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii