Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 11 februarie 2020. Leeds iese din criză cu o cotă de 2,63

Cota zilei din 11 februarie 2020. Etapa intermediară din a doua ligă a Angliei ne propune un duel extrem de interesant între Brentford și Leeds, ocupantele locurilor 5, respectiv 2 în clasament.

Cota supremă la Brentford – Leeds

  • Cota zilei din 11 februarie 2020. Două victorii consecutive (5-1 la Hull și 3-2 pe teren propriu cu Middlesbrough) au adus-o pe Brentford pe locul 5 în clasament, la doar două puncte în spatele lui Leeds, care ocupă poziția secundă ce asigură accesul direct în Premier League. De aceea, meciul de astăzi (ora 21:45) este foarte important pentru ambele formații, iar cine câștigă ia o opțiune serioasă pentru promovare. Gazdele sunt într-o formă bună, au o singură înfrângere în ultimele 5 partide, dar dau uneori semne de slăbiciune în apărare, dovadă și cele două goluri primite pe teren propriu de la codașa Middlesborough.
  • Cota zilei din 11 februarie 2020. De partea cealaltă, Leeds continuă seria partidelor fără victorie, ajungând la 4 înfrângeri în ultimele 5 etape. Această serie negativă i-a topit avansul de peste 10 puncte pe care-l avea față de locul 3 și tremură serios pentru promovarea directă în prima ligă engleză. Dacă nu vrea să pățească la fel ca anul trecul, când s-a înecat… la mal, trupa lui Marcelo Bielsa trebuie să se trezească rapid și acum ar fi momentul prielenic. O victorie la Brentford cu cel puțin două goluri marcate ar pune capăt crizei și le-ar demonstra adversarilor că Leeds rămâne cea mai puternică echipă din Championship.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii