Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 11 ianuarie 2020. Ancelotti are nevoie de victorie

Cota Zilei din 11 ianuarie 2020. Everton vine după două înfrângeri consecutive, jocul a fost unul bun, doar că Everton a întâlnit două super echipe: Liverpool și Manchester City. Ambele partide s-au disputat în deplasare, una în campionat și una în Cupa Angliei. Ancelotti a adus cu el și un pic de determinare, dar lotul lui Everton necesită mult mai multă calitate.

 

Cota Zilei 11 ianuarie 2020. Everton – Brighton

  • Cu doi sau trei fotbaliști de valoare, jocul lui Everton ar prinde un pic mai multă consistență. „Caramelele” s-au mișcat bine în derby-urile mai sus menționate, dar diferența a fost făcută de jucătorii de valoare. Sunt anumite discuții pentru James de la Real Madrid, însă până acum nimic concret. Poate nici nu prea este cazul să se întâmple ceva în această iarnă, Ancelotti vrând să0și analizeze foarte bine lotul pe care îl are la dispoziție.

Cota Zilei 11 ianuarie 2020. Everton – Brighton

  • Brighton nu a pierdut în ultimele două etape de Premier League, iar jocul oaspeților a fost și unul consistent pe deasupra. Brighton a pus câteva puncte peste linia roșie și încearcă să mențină acest ritm. În meciul de azi, oaspeților o să le fie destul de greu să reziste. Everton se bazează foarte mult pe partidele disputate acasă, iar dacă face vreo nevăzută în meciul de azi, atunci lucrurile se pot complica pentru Ancelotti.
  • Italianul este conștient de importanța unei victorii și cu siguranță a făcut tot ce s-a putut pentru a-și motiva fotbaliștii. Everton poate prinde un loc de Europa, dar are nevoie de constanță pentru acest deziderat. Mizăm pe Ancelotti, mizăm pe dorința fotbaliștilor săi de revanșă după cele două înfrângeri consecutive.

Cota zilei din 11.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii