Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 12 ianuarie 2020. Debutul lui Robert Moreno

Cota Zilei din 12 ianuarie 2020. Fostul selecționer al Spaniei, selecționer împotriva căruia a evoluat și România, are o misiune foarte grea. Monaco este un club important din Franța, dar care în ultimii ani trece printr-o perioadă de tranziție. Vânzările de jucători au dat clubul peste cap, iar rezultatele au fost destul de modeste în ultima vreme. Cele două rivale se întâlnesc de două ori în decursul a trei zile.

 

Cota Zilei 12 ianuarie 2020. PSG – Monaco

  • Primul meci este returul din acest sezon, cel de-al doilea este restanța din anul trecut, așa s-a nimerit. Ambele cluburi au cu două meciuri mai puțin față de restul competitoarelor. PSG  a demonstrat că poate pierde sezonul acesta, până acum gazdele au fost învinse de trei ori, una dintre aceste înfrângeri fiind pe propriul teren. Chiar și cu această înfrângere, PSG rămâne o super forță acasă, are doar 3 goluri primite, iar în cele 9 etape disputate pe propriul teren, PSG a marcat de 24 de ori.

Cota Zilei 12 ianuarie 2020. PSG – Monaco

  • Jardim și-a dat demisia de la Monaco după ce a lăsat-o într-o formă de moment foarte bună. Oaspeții au trei victorii și un egal în ultimele 4 etape, iar golaverajul acestor partide este de 10-2. Începe mandatul lui Robert Moreno. Fostul selecționer al Spaniei a fost dat afară de către Lui Enrique și încearcă să răzbată în această lume a antrenoratului.
  • Spania a arătat foarte bine sub comanda acestuia, chiar dacă este un antrenor foarte tânăr, jucătorii iberici au dat dovadă de foarte mult profesionalism și au acceptat planul tactic al lui Moreno. Monaco este în căutarea gloriei din anii trecuți, are un lot extrem de tânăr, dar și faptul că și noul antrenor este unul lipsit de experiență, reprezintă un mare risc. Putem vedea o nouă poveste frumoasă în fotbal, totul depinde de felul cum o să evolueze Monaco în aceste două meciuri.

Cota zilei din 12.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii