Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 12 iunie 2020. Dublăm banii cu Sporting – Pacos

Cota zilei din 12 iunie 2020. A 26-a etapă din Portugalia se apropie de final, iar penultimul meci al rundei, Sporting – Pacos Ferreira, n-a atras atenţia. Am ales să mizăm pe „1 pauză / 1 final”, un pronostic sigur, care ar fi ieşit în oricare dintre ultimele 6 meciuri între cele două.

Sporting n-are voie să piardă puncte

Cota zilei din 12 iunie 2020. Sporting se află pe locul al patrulea, ultimul de cupe europene. Famalicao, care a câştigat deja în etapa asta, a venit din spate şi a recuperat diferenţa, astfel că, în acest moment, sunt la egalitate de puncte. Sporting nu-şi permite paşi greşiti, dacă vrea în Europa, iar împotriva lui Pacos a mers ceas în precedenţii patru ani.

Pacos a pierdut mereu contra gazdelor

Cota zilei din 12 iunie 2020. Pacos e imediat deasupra zonei roşii, dar cu un avans de 5 puncte faţă de Portimonense. După pandemie, a revenit cu o victorie importantă, la Rio Ave, cu 3-2, dar meciul de astăzi este mult mai dificil. Oaspeţii au avut un parcurs foarte bun în precedentele 4 etape: 3 victorii şi doar o înfrângere. Totuşi, istoria întâlnirilor directe ne determină să mergem pe mâna gazdelor. „1 pauză / 1 final” are cota 2,05.

Cota zilei din 12 iunie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate