Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 13 ianuarie 2020. Pariem pe Lakers!

Cota Zilei din 13 ianuarie 2020. Pariem pe LeBron James! LA Lakers are un meci relativ ușor în această noapte, împotriva lui Cleveland Cavaliers. LeBron James joacă împotriva echipei la care a cunoscut cele mai mari performanțe în cariera sa în NBA.

 

Cota Zilei 13 ianuarie 2020. Los Angeles Lakers – Cleveland Cavaliers

  • Los Angeles Lakers este una dintre cele mai în formă echipe ale momentului în NBA, reușind să lege nu mai puțin de opt victorii la rând în toate competițiile. Mai mult, în toate opt a reușit să marcheze peste 100 de puncte, iar în ultimele două peste 125 de puncte. Aceste rezultate au dus-o pe Los Angeles până pe primu loc în conferință, la o distanță mare de Denver Nuggets, următoarea clasată.

Cota Zilei 13 ianuarie 2020. Los Angeles Lakers – Cleveland Cavaliers

  • Nu același lucru se poate spune și despre Cleveland Cavaliers, care este pe locul 13 în clasament în conferința de Est, doar New York Knicks și Atlanta Hawks fiind mai slab cotate. Forma proastă a fost însă întreruptă de ultimele două meciuri, când s-a impus cu Detroit Pistons, respectiv Denver Nuggets. Acum, șansele să obțină o victorie sunt foarte mici.
  • Ultimul meci direct disputat de cele două formații a avut loc acum fix un an, pe 14 ianuarie 2020, când Cleveland s-a impus cu 101 la 95. Acum, ne așteptăm la o victorie la scor a celor de la LA Lakers, așa că pariem pe un succes la handicap.

Los Angeles Lakers – Cleveland Cavaliers H1 (-13,5 puncte) @ 1.90

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii