Urmareste-ne

Archive

Cota zilei din 13 iunie 2020. Napoli nu pierde în 90 de minute un meci cu goluri puţine

Cota zilei din 13 iunie 2020. Meciul ales pentru astăzi este cel dintre Napoli şi Inter, în semifinalele Cupei Italiei. Astă-seară, de la 22:00, se joacă returul, după ce prima manşă s-a terminat cu victoria lui Napoli, 1-0. Mizăm pe calificarea napoletanilor în 90 de minute cu goluri puţine.

Cel mai scurt drum spre Europa

Cota zilei din 13 iunie 2020. Napoli se află pe locul al şaselea în Serie A, care i-ar asigura calificarea în cupele europene. Dar finalul de sezon este lung şi o serie negativă în campionat ar putea înseamna ratarea cupelor europene. Varianta Cupei este mult mai rapidă şi mai eficientă. Practic, dacă Napoli nu pierde meciul cu Inter, se califică în Europa, pentru că va juca finala cu Juventus, echipă ce a eliminat-o pe AC Milan în cealaltă semifinală.

Inter a alergat după doi ierpuri şi nu va prinde niciunul

Cota zilei din 13 iunie 2020. Inter şi-a propus, la începutul sezonului, dubla campionat-Cupă. Din câte se pare, le ratează pe ambele. În Serie A, a ajuns pe locul 3, după Juventus şi Lazio, iar în Cupă a pierdut meciul de pe teren propriu. Conte şi băieţii lui vor avea o misiune foarte grea în faţa lui Napoli şi singurul rezultat util este victoria. Inter va încerca să atace, dar Napoli se va blinda în apărare şi va lovi pe contre. Tocmai de aceea, credem că „1X şi sub 3,5 goluri”, la cotă 2,07, este pronosticul de jucat.

Cota zilei din 13 iunie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii