Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 14 ianuarie 2020. Interul trebuie să profite de forma lui Cagliari

Cota Zilei din 14 ianuarie 2020. Oaspeții și-au terminat bateriile, iar acest lucru se vede din ce în ce mai mult. Cagliari a ajuns la 4 înfrângeri consecutive, iar forma pe care o avea acum câteva etape, parcă s-a dus pe apa sâmbetei. Inter are nevoie de câteva rezerve în teren, pentru că au trecut doar 3 zile de la ultimul meci.

 

Cota Zilei 14 ianuarie 2020. Inter – Cagliari

  • Echipa lui Conte s-a încurcat cu Atalanta în ultima etapă, iar acest rezultat a avut ca și consecință pierderea locului 1 din Serie A. Juventus s-a impus la Roma, scor 2-1. Rezultatele din ultimele cinci etape îi sunt favorabile lui Juve, „Bătrâna Doamnă” a câștigat în ultimele 4 etape de fiecare dată și Inter a remizat în 3 din ultimele 5 etape. Problema este că, Lazio vine tare din spate. Lazialii au ajuns la 10 victorii consecutive, iar acest lucru nu a rămas fără repercusiuni în clasament. Plus că, Lazio mai are și o restanță.

Cota Zilei 14 ianuarie 2020. Inter – Cagliari

  • Conte este conștient de faptul că lupta pentru Serie A este una infernală, iar Juventus deține toate atuurile în aceasta. Așa că, dacă își face calculele cum trebuie, Conte o să vadă că un trofeu precum Copa Italia, nu le-ar strica celor de la Inter. Cu siguranță vom avea parte de multe schimbări, dar Inter are un lot destul de ok, oricum este mult mai valoros decât al lui Cagliari.
  • Cele 4 înfrângeri consecutive au zdruncinat moralul tuturor de la Cagliari, însă oaspeții vor să scoată ceva din meciul cu Inter. O să fie un meci tare greu pentru Cagliari, mai ales că Inter este într-o formă ok, iar Conte vrea cu siguranță să câștige Copa Italia. Dacă ne uităm pe ultimele rezultate directe, o să vedem că se marchează multe goluri în aceste dueluri: 16 în ultimele 5 partide directe, iar 7 din ultimele 10 sau terminat în „GG”.

Cota zilei din 14.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii